Hotels in Riobamba

In Riobamba raden we de mooie hacienda Abraspungo aan. Wil je proeven van de gezellige drukte in het oude centrum dan ga je best naar Santa Isabella. Rincon Aleman is dan weer een zeer verzorgd eenvoudiger hotel in een rustigere wijk van de stad met goede persoonlijke begeleiding. In Guamote ligt het mooie Inti Sisa, een hotelletje dat deel uitmaakt van een ontwikkelingsproject.

Kijk ook eens naar deze

Hacienda Abraspungo

☆☆☆☆

Dit prachtige hotel is ondergebracht in een eeuwenoude haciënda. Het hotel telt achtendertig comfortabele kamers, allen genoemd naar een berg in Ecuador en ingericht met veel aandacht voor de koloniale stijl. Alle kamers hebben directe toegang tot de prachtige tuinen. In het restaurant verrassen de chefs je met een culinair hoogstaande Ecuadoriaanse keuken. Vanuit het hotel kan je deelnemen aan verschillende activiteiten, zoals paardrijden, wandelen, etc. Je bevindt je hier in een rustige buitenwijk van Riobamba op zo´n vijf minuutjes rijden van het centrum.

Voor meer info zie haciendaabraspungo.com

Casa Real

☆☆☆

Dit moderne 4-sterren hotel is gelegen in een rustige woonwijk in Riobamba. 300 mt van het hotel bevindt zich een groot winkelcentrum en op tien minuutjes rijden kan je de ambachtsmarkt bezoeken. Het gebouw is geïnspireerd op de koloniale architectuur, maar met een moderne knipoog hieraan. De kamers werden alle ingericht in warme kleuren en met alle denkbare comfort en luxe. Ze werden opgetrokken rond een prachtige binnentuin. Wil je heerlijk gaan dineren? Het hotel beschikt over een prima restaurant.

Voor meer info zie www.hotelspacasareal.com

Hosteria La Andaluza

☆☆☆☆

Hostería La Andaluza is gelegen in de vallei van Guano, op zo`n tien minuutjes rijden van Riobamba. Het is een rustig gelegen en gezellig hotel dat je een prachtig uitzicht biedt over het omliggende gebergte. Op heldere dagen zie je de Chimborazo vulkaan achter de Hostería liggen. Het hotel beschikt over ruime kamers, elk met een privébadkamer en een verwarming. Wil je even fijn ontspannen? La Andaluza heeft een recreatieruimte waar je kan tafeltennissen, volleyballen, voetballen, etc. Daarnaast biedt het hotel ook verschillende massages aan. Vanuit het hotel kan je deelnemen aan verschillende excursies, zoals wandelingen, paardrijden, etc.

Voor meer info zie www.hosteriaandaluza.com

Rincon Aleman

☆☆☆

Rincon Aleman ligt in een rustige buitenwijk van Riobamba. Het hotel heeft een mooie tuin en vanop het dakterras heb je een prachtig uitzicht over de Chimborazo-vulkaan. De 8 kamers werden zorgvuldig gedecoreerd en hebben elk een privébadkamer. Het hotel beschikt over een suite met sauna. Als je even wilt ontspannen kan je gebruik maken van de kleine fitness van het hotel of kan je genieten van een massage.

Voor meer info zie hostalrinconaleman.com

Santa Isabella

☆☆☆

Dit kleine boutique hotel is gelegen in het centrum van Riobamba. Het telt een 25-tal standaardkamers en suites, allen ingericht in koloniale stijl. Breng zeker een bezoekje aan het restaurant van het hotel. Hier wordt zowel een Ecuadoraanse als een internationale keuken geserveerd. Er is een bar in de kelder met een grote keuze is van nationale en internationale biertjes. Daarnaast is er ook een wellness ruimte met sauna, jacuzzi etc.

Voor meer info mansionsantaisabella.com

Inti Sisa

☆☆☆

Wil je graag even de traditionele toeristische paden verlaten? Breng dan een paar nachten door in dit kleine bergstadje, bekend voor het zijn inheemse tradities. Als onderdeel van een integraal project met inheemse kinderen, biedt Inti Sisa 23 mooie gastenkamers aan. De gastkamers hebben elk een privébadkamer met warm water. Daarnaast kun je in de guesthouse ook lekker eten. Het project biedt educatieve steun aan de lokale inwoners van Guamote. Deze steun vertaalt zich in workshops, computerlessen, muzieklessen, Engelse lessen, etc. Op donderdag kan je hier de deur uitstappen en rechtstreeks in het midden van de mooiste en authentiekste inheemse markt van Ecuador belanden. Het project wordt gerund door vrijwilligers uit Europa, waaronder ook verschillende Vlamingen.

Voor meer info zie www.intisisa.com

La Quinta

☆☆☆

Dit mooie hotel werd ondergebracht in een gerestaureerd wijndomein. Het domein is cultureel patrimonium van de stad Alausi. Je bevindt je hier in een prachtige omgeving, vlakbij het stationnetje van Alausi. Het hotel beschikt over een 7-tal standaardkamers en een suite, die alle zorgvuldig werden ingericht naar de wensen van de klant. In het restaurant kan je lekker eten en na de maaltijd kan je in de bar terecht voor een drankje.

Voor meer info zie www.hosteria-la-quinta.com

stuur ons een mail of bel ons

00 593 99 593 4900
info@ontdek-ecuador.be